Aquest hivern ve carregat de novetats a l’escola d’esquí a La Molina

Ja s’apropa una nova temporada d’esquí i a Esportec ja portem dies treballant a tot gas per oferir-vos nous serveis que ampliaran, i de quina manera, l’oferta d’activitats a l’estació ceretana a través de la nostra escola d’esquí.

Aquest hivern, a més de les classes particulars d’esquí i surf de neu (snowboard) que vam iniciar l’any passat a l’estació d’esquí de La Molina i que van tenir molt bona acollida, realitzarem cursets d’esquí per a infants fins a 14 anys que ja hagin esquiat alguna vegada.

Seguint el mateix format de les classes col·lectives d’esquí que impartim a l’estació d’esquí de Port del Comte, les quals es poden reservar a través del web de l’escola d’esquí Prepirineu, oferirem a l’estació d’esquí de La Molina cursets d’esquí on els infants gaudiran, durant 3 hores al llarg del matí, mitjançant el joc i la diversió, de l’ensenyament de la tècnica de l’esquí per part dels nostres tècnics esportius titulats i experimentats.

Els cursets, de fins a 8 alumnes de nivell similar, podran dur-se a terme en 4 dies consecutius per Nadal o Reis, en caps de setmana (5 dissabtes o 5 diumenges consecutius o no consecutius) o en dies eventuals (un sol dia a escollir o bé 5 o 10 dies no consecutius). El gran avantatge és que no us caldrà fer cua, ja que nosaltres ens encarregarem de proveir-vos el forfait i gestionar-vos el lloguer del material d’esquí.

No us caldrà fer cua, ja que nosaltres ens encarregarem de proveir-vos el forfait i gestionar-vos el lloguer del material d’esquí.

Les novetats per aquesta temporada 2024-2025 a La Molina no s’acaben aquí: a més a més dels cursets infantils, enguany oferirem el servei de lloguer de material d’esquí, el qual es podrà reservar amb antelació a través del nostre web de l’escola d’esquí a La Molina.

A la botiga de lloguer de mateiral disposarem d’una àmplia gamma d’esquís i equips de snowboard de les millors marques per tal de garantir-vos una experiència inoblidable a les pistes. I més enllà, ja que també podreu disposar de raquetes de neu, esquís de freeride i tot el material d’esquí de muntanya.

Podreu disposar de raquetes de neu, esquís de freeride i tot el material d’esquí de muntanya.

Per tal de fer-ho possible, l’escola d’esquí a La Molina canvia d’ubicació. El nou emplaçament serà al carrer Font Canaleta, 3, a tocar del pàrquing P4 de l’estació d’esquí. Aquesta serà la nova base d’operacions des d’on coordinarem totes les reserves de les classes particulars, cursets d’esquí i servei de lloguer de material.

Tots aquests nous serveis per a esquiadors i esquiadores que vinguin a gaudir dels esports de neu a la Cerdanya s’afegeixen a tota l’oferta d’activitats i estades de neu per a centres educatius que, un any més, seguirem oferint a la Cerdanya amb packs de pensió completa per tal que el professorat no s’hagi de preocupar per res.

I també per a empreses, ja que disposem d’un catàleg de serveis MICE outdoor acabat d’estrenar que conté totes les nostres propostes a la Cerdanya, cent per cent personalitzables per a les activitats i estades d’empresa.

Aquesta nova temporada d’esquí, ampliem la nostra oferta de propostes de neu a La Cerdanya per a tota mena d’esquiadors i amants de la neu. Tot això, amb l’experiència de més de 20 anys en l’organització d’esquiades escolars i el segell de qualitat atorgat pel Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya (COPLEFC), que ens acredita com a empresa excel·lent en la prestació de serveis professionals esportius. Ens veiem aviat a pistes!